Prés Szállító Rendszerek Transzferprés Megoldások Több Kompakt Adagolók Présgép Adagoló
Rendszerek
Több
Bulánkig Orok Presse Feed Systemen Több Nagy Teljesítményű Lemezdarabolósor Lemezdarabolósor Több

Prés Szállító Rendszerek

Transzferprés Megoldások

Több

Kompakt Adagolók

Több

Présgép Adagoló
Rendszerek

Bulánkig Orok

Több

Presse Feed Systemen

Nagy Teljesítményű Lemezdarabolósor

Lemezdarabolósor

Több

Bulánkig Sorok Kompakt Adagolók Lopod típusú Adagolók Bulánkig Sorok Kompakt Adagolók Lopod típusú Adagolók Présgép Adagoló Rendszerek

Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Minden gyártási módszerhez kialakított présgép adagoló rendszerek; lopok típusú adagolók a gyors és nagy egyengetési képességet igénylő megoldásokhoz, kompakt adagolók a szűk helyekhez és blanking sorokhoz.

Kompakt Adagolók

A kompakt adagoló rendszereket szűk helyen való munkavégzésre fejlesztették ki progresszív munkálatokhoz. Optimális egyengető képességgel és adagolási sebességgel végzett műveletekhez használható. A kompakt adagolórendszerek a leggyakrabban használt présadagoló rendszerek.

Lopod Típusú Adagolók

A precíziós egyengetővel és nagy teljesítményű adagolócsoporttal felszerelt loop típusú adagolók progresszív szerszámokhoz és egyszerű préselési műveletekhez fejlesztették ki. Ez a termék csoport rendelkezik a legmagasabb termelési teljesítménnyel.

Bulánkig Sorok

Precíziós egyengetővel és nagy teljesítményű adagolócsoporttal felszerelt blanking sorok simítási műveletekhez almalmazhatók. A présvéghez speciális rakodórendszerek is tervezhetők.

Transzferprés Megoldások

Destacker Prés Szállító Rendszerek Prés Szállító Robotok Destacker Prés Szállító Rendszerek Prés Szállító Robotok

Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Transfer Press Solutions

Az elrendezésnek, rakodási típusnak és munkasebességnek megfelelően kialakított destacker megoldások az anyagok adagolásához, az átrakógépekhez, a présablakok között vagy elöl és hátul működő présátviteli rendszer megoldások különböző típusú transzferprésekhez lett létrehozva, speciálisan présből présbe történő átvitelre tervezett prés szállító robotokkal.

Destacker

A rakodószállító rakodókocsik és a derékszögű robotszerkezet helyzete és mozgástengelye kifejezetten a prés szállító munkasebességének és az anyag méreteinek megfelelően lett kialakítva.

Prés Szállító Rendszerek

A prés szállító rendszere a présoszlopok közötti, illetve a prés elülső és hátsó oldalán történő munkavégzésre tervezett présátviteli munkálatokra lett alakítva, segítségével elvégezhetőek a szállítási műveletek.

Prés Szállító Robotok

Press transfer robots are systems designed for press to press transfer lines. Different type of solutions can be applied as T-Robot, V-Robot and Monobar Robot according to press and tools structure and working speed. Press transfer robots are the most efficent systems for operations where low speeds are sufficent.

Mechanikus Hidraulikus Dupla Tüskés Raklap Típusú Lecsévélő

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

A hidraulikus és a mechanikus típusú lecsévélők két különböző csoportot alkotnak. A mechanikus lecsévélők esetében a lemezt tartó tüske tágítását mechanikus módon lehet elvégezni a lecsévélőn megtalálható csavar kézi elforgatásával, míg a hidraulikus lecsévélő esetében ezt a műveletet egy hidraulikus rendszer végzi el félig automatkiusan. A mechanikus és a hidraulikus lecsévélő esetében is van dupla tüskés megoldás. A lemezek vízszintesen történő lefejtése esetében vannak raklap típusú lecsévélők is.

Egyengetős Szíjjas Sebességváltós Cikkcakkos Egyengetős Szíjjas Sebességváltós Cikkcakkos Egyengetős Szíjjas Sebességváltós Cikkcakkos Adagoló

Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

A lemez szélesség, vastagság és a munkasebesség meghatározása szerint különböző szervo adagolók állnak rendelkezésre. Működésnek megfelelően lehetséges alternatívák a szalagos szervo adagoló, a hajtóműves adagoló vagy az egyengető adagoló.

Lemezdarabolósor

Slide
Slide
previous arrow
next arrow

A nagy teljesítményű darabolósorok a gyors és precíz egynegetési képességet igénylő munkálatokhoz lettek terveze, míg a gyorsaságot és precízitást nem igénylő munkálatokhoz a standard típusú darabolóor alkalmazandó.

Standard Lemezdarabolósor

Hatékony megoldást jelent a standard típusú darabolósor azon cégek számára, akik kevesebb mennyiséget állítanak elő, valamint elegendő az alacsonyabb egyengetési képesség.

Nagy Teljesítményű Lemezdarabolósor

A nagy tejlesítménnyel bíró lemezdarabolósorok alkalmazása azom cégek számára ajánlott, akik nagy mennyiséget gyártanak elő, valamint precíz egyengetéssel és magas felület minőségű anyagokkal dolgoznak.

Speciális Projektek

Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Speciális kérések esetén az ügyfelek igényeinek megfelelően a gépek kialakítása módosítható. A CoilTech minden esetebn biztosítja a gépsorainak minőségét és alkalmazhatóságát a kulcsfontosságú projekteknél.