Destacker

A destacker típusú projekt esetében a rakodókocsik és a derékszögű robotszerkezet helyzetét és mozgási tengelyét speciálisan a szállítóprés munkasebességének és a blank méreteinek megfelelően tervezték. Ennek megfelelően a rakodókocsik egymás mellett és előre-hátra is mozgathatók. Ezenkívül a rakodószállító kocsik jobbra és balra, csak jobbra vagy csak balra, valamint a szállítószalag mögé is elhelyezhetők. Lerakórendszereink 100%-ban kompatibilisek minden transzferprés márkával.

Prés Szállító Rendszerek

A prés szállító rendszerek a présoszlopok közötti, illetve a prés elülső és hátsó oldalán történő munkavégzésre tervezett présátviteli munkálatokra lett alakítva, segítségével elvégezhetőek a szállítási műveletek. A prés szállító rendszerek 100%-ban kompatibilisek legyen szó bármilyen márkájú hidraulikus, excenter vagy szervo típusú présgépről.

Prés Szállító Robotok

A présszállító robotok olyan rendszerek, amelyeket présből présbe történő szállításhoz terveztek. Különböző típusú robotok alkalmazhatók T-Robot, V-Robot és Monobar Robot néven a prés- és szerszámszerkezettől és a munkasebességtől függően. A prés szállító robotok a leghatékonyabb rendszerek olyan műveletekhez, ahol alacsony sebesség is elegendő.